Barion Pixel

Vancouver csodálatos Lynn Canyon Parkja

Stanley Park után a Vancouver melletti Lynn Canyon Park volt az úticélunk. Előző kanadai beszámolómat a Stanley Parkról, ide kattintva találod!

A Lynn Canyon Park 1912-ben nyílt meg a nyilvánosság számára. Körülbelül egy fél órás autóútra van Vancouver belvárosától északra. Az immár 105 éves park, mára népszerű úticélként szolgál a turisták és a helyi lakosok körében. A Lynn Canyon Park egy nagyszerű hely egy családi piknikhez, kellemes túrázáshoz vagy mint a mi esetünkben egy élménydús fotózáshoz. Sok ember számára a legfényesebb látnivaló a 100 éves függőhíd, amely 50 méter magasan fekszik a Lynn Creek felett. A hídon átérve 80-100 éves fákkal teli esőerdőben találjuk Magunkat.

A mérsékelt esőerdő egy viszonylag ritka ökoszisztéma, amely Alaszka és a British Columbia partja mentén egészen Észak-Kaliforniáig terjed. Az év, esős hónapjaiban köd keletkezik a kanyonból, és a patak drámai mértékben emelkedik.

Copyright © 2018 Sidlovszky Lajos. Minden jog fenntartva. A cikkben található minden kép és szöveg szerzői jogvédelem alatt áll, írásbeli engedély nélküli felhasználásuk, publikálásuk tilos.

Close
Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the cart. No products in the cart.



Currency


en_US